Miquel Valls Galmés, director

Estudis realitzats

El director de l’Escola de Música de Pollença, Miquel Vall Galmès, va realitzar els estudis de música de grau mitjà en el Conservatori Professional de Música i Dansa de les Illes Balears amb els professors Juan Ramon Garrigós, Víctor Martínez i Pascual Martínez, on obtingué el segon premi de “fi de grau”,
i els estudis superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb el professor Salvador López, on va obtenir les màximes qualificacions.
Entre d’altres cal destacar la realització de cursos de perfeccionament amb el professor Manuel Miján.

Experiència docent

Miquel Valls ha impartit classes de saxòfon a les escoles de música de Josep Rubio (Calvià), Son Servera, Antoni Torrandell (Inca), Amics de la Música (Llucmajor), Son Rapinya i Pollença.
També, de l’any 1996 al 2003, impartí classes de música a secundària als centres Es Liceu (Pont d’Inca), Arcàngel Sant Rafel (Palma), Ramon Llull (Santa Maria), L’Assumpció (Binissalem) i Nostra Senyora de Gràcia (Llucmajor).
Des de l’any 2003 i fins a l’actualitat, comparteix les tasques de professor i direcció  de la Fundació Escola de Música de Pollença.

Activitats artístiques i culturals

Miquel Valls inicià la seva activitat musical, com la gran majoria d’instrumentistes de vent, amb la Banda de Música del seu poble. Des de 1978 és membre de la Banda de Música de Pollença.

L’any 1991 formà part del grup musical l’Orquestrina d’Algaida i també de diversos grups de música de cambra: duet amb la pianista M. Victòria Cortès i membre dels Quartet de Saxòfons Ciutat de Palma, Palma Sax Quartet i Mallorca Sax Quartet. 

Féu un cicle de concerts - conferència per “La Caixa” i “Sa Nostra” i col·laborà en l’enregistrament de la música de l’espectacle Miromar i amb altres agrupacions. En algunes ocasions ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. 


Source URL: https://www.ajpollenca.net/node/355